Bouwkundige keuring van fundering tot nok

Wil je een huis kopen of woning verkopen in Limburg? Of wil je starten met verbouwing of renovatie en heb je professioneel advies nodig? Laat dan de bouwkundige keuring uitvoeren door onze bouwtechnische inspecteurs. Samen lopen we door de woning. Wij geven je helder inzicht in de staat van je (toekomstige) woning en brengen gebreken, achterstallig onderhoud en mogelijkheden in kaart in een bouwkundig rapport.

Dit kun je uiteraard goed gebruiken bij het onderhandelingen over de prijs. Omdat een bouwkundige keuring niet duur is, heb je het zo terugverdiend. Je hebt al een complete bouwkundige inspectie vanaf € 478 (inclusief btw).

Neem contact op

Huis kopen? Denk aan de aankoopkeuring!

Als koper van een woning heb je een onderzoeksplicht. Bij eventuele geschillen over verborgen gebreken speelt nu vaker de vraag of de verkoper zijn mededelingsplicht heeft geschonden, of de koper zijn onderzoeksplicht heeft verzaakt.

Met een aankoopkeuring verzamel je waardevolle informatie, voorkom je een mogelijke miskoop of onverwachte kosten voor herstelwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent!

Vraag naar de mogelijkheden

Huis verkopen? Denk aan de verkoopkeuring

Staat je woning te koop? Dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Een objectief, onafhankelijk bouwkundig onderzoek en rapport helpt je daarbij. Met onze bouwkundige inspectie geef je potentiële kopers duidelijkheid over de bouwtechnische staat. Daarbij staan in ons bouwkundige rapport de eventuele gebreken die je als verkoper verplicht bent te melden aan de kopende partij.

Vraag naar de mogelijkheden

Wat houdt een bouwkundige keuring in?

Tijdens de bouwkeuring controleert onze bouwinspecteur de bouwkundige onderdelen en installaties van de woning op functionaliteit, afwerking en mankementen. Dit doen we samen, dan kunnen we onze bevinden direct toelichten en je vragen meteen beantwoorden. Wij inspecteren grondig, van kruipruimte tot de nok waarbij we onder andere kijken naar de staat van:

Stel een vraag

Het resultaat: Een bouwkundig rapport.

Na de bouwkundige keuring ontvang je van ons een bouwkundig onderzoeksrapport met een fotoreportage, omschrijving van gebreken en onderhoudsadvies voor komende jaren. We adviseren je bij een verkoop welke zaken je direct moet aanpakken om de woning sneller te verkopen of de verkoopprijs te verhogen. Bij een aankoop vind je in het bouwkundig rapport wat je snel aan moet pakken wanneer je de woning aangekocht hebt. Dit kun je uiteraard goed gebruiken om de prijs van de woning te drukken. Zo verdien je de investering van een bouwkundige keuring snel terug.

Neem contact op
Stel een vraag