Nieuwe keuken kopen? Kies voor de vakman

Je wilt een nieuwe keuken kopen of je huidige keuken renoveren. Dan is advies wel zo fijn. Zijn je technische installaties en het leidingwerk nog in orde? Is er genoeg vermogen, of moeten er extra groepen worden aangelegd? Wil je ook een nieuwe vloer en tegelwerk?

We komen graag langs om jouw wensen te bespreken. Samen met de tekening van je nieuwe keuken zorgen we dat alles op orde is wanneer je droomkeuken wordt geplaatst. Plaatsen zelf is trouwens voor ons ook geen probleem. Dat kunnen we zelfs een stuk goedkoper en beter dan keukenleveranciers.

Neem contact op

Alles onder 1 dak

Met onze expertise en ervaring kunnen wij alles in je nieuwe keuken zelf verzorgen. Zo voorkom je overdrachtsproblemen en heb je altijd hetzelfde aanspreekpunt

  1. Ontwerpen
  2. Bouwen & plaatsen
  3. Leveren van de apparatuur
  4. Inbouwen & aansluiten apparatuur
  5. Stucen & tegels legen
  6. Kitten & schilderen
Neem contact op

Keuken renoveren of verbouwen?

Is het verstandig om een keuken te renoveren of is een nieuwe keuken een betere optie? We zetten de voors- en tegens graag voor je op een rij. Zo is een nieuw keuken niet altijd nodig, want met renovatie kun je heel betaalbaar een nieuwe look creëren waar je nog jaren plezier van hebt. Anderzijds kan het misschien voor jouw situatie een voordeligere keuze zijn om een nieuwe keuken te kopen.

Laat ons je adviseren

Voordelen van een keuken verbouwen

Renovatie is vaak goedkoper dan een nieuwe keuken plaatsen, terwijl je toch een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Wil je een nieuwe keuken, maar heb je daar niet het budget voor? Dan is keukenrenovatie dus de perfecte optie. Daarnaast kan ook je keuken verbouwen zorgen voor waardestijging van je huis. Dit is natuurlijk van diverse factoren afhankelijk. Onze vakmensen vertellen je graag over de verschillende opties.

Stel een vraag

Voordelen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken biedt de meeste flexibiliteit. Hoewel renovatie vaak een stuk goedkoper is, verander je weinig aan de indeling. Dat is namelijk kostbaar. Bij een nieuwe keuken neem je dit al snel mee in het budget. Ook ben je niet meer afhankelijk of bepaalde onderdelen nog verkrijgbaar zijn of niet. Daarnaast is een gerenoveerde keuken geen nieuwe keuken, met de levensduur die hoort bij een nieuwe keuken.

Stel een vraag

Nieuwe keuken plaatsen

Wij weten dat keukenleveranciers flinke marges rekenen op de kosten van het plaatsen van nieuwe keukens. Zonde geld! Wij doen dit namelijk net zo goed en een stuk goedkoper. Dan weet je tenminste ook zeker dat de afwerking in orde is. Onze professionele keuken monteurs vinden het belangrijk dat je lang plezier beleeft aan je nieuwe keuken!

Vertel ons je keukenwensen
Stel een vraag