Betaalbare vakman voor meubels op maat

Soms vind je in de winkel net niet de juiste meubels op maat die perfect passen in je interieur. Of je hebt gewoon een voorliefde voor handgemaakte, ambachtelijke maatwerk meubels. Dan zijn wij de meubelmaker die je zoekt. Met veel passie maken we het meubel waar je van droomt. Dankzij een efficiënte werkwijze houden we de prijs voor je nieuwe interieur betaalbaar.

Onze vakmensen hebben oog voor detail en liefde voor hoogwaardige materialen, van hout, rvs, tot kunststof. Samen zorgen we ervoor dat jouw wens werkelijkheid wordt, van tekening tot afwerking.

Neem contact op

Betaalbaar maatwerk meubels

Zijn meubels op maat niet erg duur? Nou, dat valt best mee hoor. Tegen Zweedse prijzen kunnen we natuurlijk niet op, maar daar krijg je wel unieke, ambachtelijke kwaliteit voor terug. En precies het design en formaat zoals jij dat graag wilt.

De kosten van een meubel, interieur of keuken op maat zijn sterk afhankelijk van het model, materiaalkeuze en uitvoering. Als meubelmaker weten wij dat er verschillende manieren zijn om tot een vergelijkbaar eindresultaat te komen. We adviseren je dan ook graag over de vele mogelijkheden en denken met je mee om binnen je budget het gewenste maatwerk te leveren.

Advies nodig?

Handgemaakte design meubels

Wij hebben ervaring met het maken van vele soorten maatwerk meubels. Geen wens is ons te gek. Daag ons uit! Als meubelmaker krijgen we het voor elkaar. Er zijn vele soorten meubels op maat mogelijk zoals:

Vertel ons je wens

Heb je een (te) gek idee?

Heb je een gek idee of een té gek idee? Neem dan contact op met ons en wij maken het waar. Onmogelijk wordt dan mogelijk en onbetaalbaar wordt heel betaalbaar.

De bordspelfanaten van Black Box Adventures deden het ook en sindsdien ontwerpen en realiseren wij voor hen de TGT4 Tabletop Gaming Table. Een modulair configureerbare tafel waar je dagenlang aan kunt spelen zonder het spel tussendoor te moeten afbreken.

Ik heb ook een gek idee
Stel een vraag