Je lekkage snel en betaalbaar verholpen

Heb je een lekkage aan je dak, badkamer, keuken, plafond, vloerverwarming of riolering? Wacht niet te lang en bel ons meteen voor lekdetectie en snelle reparatie. Een lekkage kan in korte tijd veel schade veroorzaken, dus wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk helpen!

Voordat een lekkage is opgespoord, kan er al veel schade zijn toegebracht aan het interieur. Het kan dan lastig zijn om de bron van de lekkage precies te vinden. Met jaren ervaring in het loodgietersvak gebruikt ons lekdetectie team de meest moderne lekdetectie opsporingstechnieken om een lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren. Hierdoor beperken wij herstelschade tot een minimum.

Neem contact op

Gratis lekkage verhelpen

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom ons in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk.

Vraag naar de mogelijkheden

Herstelwerk na lekkages

Een lekkage is natuurlijk al heel vervelend. Op herstelwerkzaamheden en reparaties door gevolgen van lekkage zit je al helemaal niet te wachten. Ons team loodgieters, installateurs, schilders en klusjesmannen staat dan ook voor je klaar om je badkamer lekkage en plafond, keuken en dak lekkages zo snel mogelijk te herstellen.

Top 10 lekkages

Lekkages zijn er in veel soorten en maten. In de praktijk verhelpen we na lekkage detectie onder andere deze lekkages in woningen:

  1. Dak lekkage
  2. CV lekkage
  3. Waterleiding lekkage
  4. Afvoer lekkage
  5. Badkamer lekkage
  6. Riool lekkage
  7. Plafond lekkage
  8. Garage lekkage
  9. HWA lekkage
  10. Gevel lekkage

Wel super, geen superman.

We gaan er alles aan doen om jouw lekkage op te sporen en te verhelpen. We gebruiken hiervoor onze ervaring en de nieuwste technologie op het gebied van lekdetectie. Het handelt hierbij wel altijd om een inspanningsverplichting. Onze medewerkers zijn wel helden, maar kunnen desondanks niet door muren heen kijken. Het gebeurt zelden, maar het kan voorkomen dat de bouwkundige constructie en de locatie van het lek een exacte detectie onmogelijk maken.

Stel een vraag