Realiseer betaalbaar de renovatie van je dromen

Is je woning toe aan een nieuwe uitstraling? Wil je duurzamer wonen? Een ruimte in je huis verbeteren? Of heb je een oude woning gekocht en wil je die volledig opknappen? Geen probleem! Onze allround vakmensen helpen je graag om jouw plannen te realiseren. Van badkamers, keukens of kozijnen en van advies, slopen tot uitvoering.

Met onze ervaring op het gebied van renovaties van woningen ben je verzekerd van het juiste advies. We doen er alles aan om de renovatie betaalbaar tot een succes te brengen. Goed overleg en afspraken nakomen vinden wij heel belangrijk, net als minimale impact op je woongenot tijdens de klus. Natuurlijk zorgen we ook bij renovatie voor een sublieme afwerking. Wij maken van je huis, weer je droomhuis.

Neem contact op

De woning renovatie top 5

  1. Wooncomfort vergroten.
  2. Achterstallig onderhoud aanpakken.
  3. Energiekosten terugdringen.
  4. Meerwaarde van de woning verhogen.
  5. Woning beter verkoopbaar maken.
Stel een vraag

Ons renovatie stappenplan

Je wilt renoveren. Neem dan de tijd om goed na te denken over wat je precies wilt. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker bij renovatie van je woning.

De droom

Wat wil je renoveren? Maak een wensen- en eisenlijst en zoek ideeën. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dankzij onze ervaring als renovatie expert helpen we je op weg met ideeën, opties en oplossingen die werken in de praktijk. We adviseren je graag over te gebruiken materialen en het niveau van afwerking.

Het budget

We combineren jouw wensen met onze inzichten tot een realiseerbare en betaalbare aanpak. Zo is een renovatie beschikbaar voor elk budget.

De voorbereiding

Samen maken we een goede planning en zorgvuldige afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent.

De renovatie

Handen uit de mouwen, wij gaan aan de slag met je renovatie! Tijdens de klus houden we je op de hoogte. We controleren op eventueel meer- of minderwerk en houden de kosten zorgvuldig in de gaten. Zo weet je dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Nazorg en garantie

Vanaf hier is het onbezorgd genieten geblazen. Mochten er onverhoopt ergens problemen onstaan kun je via onze gecertificeerde garantie altijd bij ons terecht.

Neem contact op
Stel een vraag