De betaalbare installateur en loodgieter in Limburg

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf met ervaren installateurs? Ons team ervaren loodgieters staat klaar voor installatie, onderhoud en reparatie bij je thuis. We hebben jaren ervaring met alle werkzaamheden rondom installatietechniek, gas- en waterleidingen, afvoer, sanitair, CV en elektra. Met onze vertrouwde kwaliteit en snelle service is uw installatietechniek bij ons in goede handen!

Ook voor traditioneel loodgieterswerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhelpen verstoppingen en lekkages in leidingen of het riool, en vernieuwen dit wanneer het verouderd is. Aanleggen van nieuw leidingwerk bij een verbouwing of renovatie van je nieuwe keuken, badkamer of toilet is voor ons geen enkel probleem.

Neem contact op

Snelle service

Wij snappen als installatiebedrijf dat problemen zoals water- of gas lekkages of verstoppingen veel ongemak met zich meebrengen. Daar zit niemand op te wachten! Onze loodgieters doen dan ook hun uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Het is echter nog beter om dergelijke ongemakken te voorkomen. Laat leidingen daarom altijd aanleggen door een erkend loodgieter.

Laat ons je helpen

Je leidingwerk op orde

Je woning zit vol met water- en gasleidingen. Heb je een lekkage? Dan komen we direct langs om het te repareren. Wil je een nieuwe keuken, toilet of badkamer? Dan installeren we het benodigde water- of gasleiding netwerk graag voor je.

Wil je graag je leidingwerk in de muur weggewerkt hebben? Laat het aan ons over en je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Wanneer het leidingwerk niet in goede staat is, kunnen lekkages ontstaan. In het geval van slecht aangelegde waterleidingen heb je zelfs grote kans op legionella. Twijfel je over de staat van de leidingen in jouw huis? Neem dan gerust contact met ons op voor een controle. Indien nodig vervangen wij defecte leidingen met professioneel vakmanschap.

Neem contact op

Elektra zonder zorgen

Heb je te weinig stopcontacten? Wil je meer groepen? Of wil je het schakel- en elektra netwerk compleet renoveren? Wij geven je graag advies. Samen stellen we een verlichting- en contactdozenplan op. Vervolgens regelen wij dat je precies krijgt wat we hebben afgesproken.

Bekijk onze elektro diensten
Stel een vraag