Nieuwe CV ketel kopen

Let op: Vanaf 1 januari 2023 zullen wij geen werzaamheden meer uitvoeren aan cv-ketels op gas. Lees meer...

Is je CV ketel tussen de 12 en 15 jaar oud en aan vervanging toe? Grote kans dat je nu onnodig hoge kosten maakt. Met een nieuwe CV ketel bespaar je flink op je energierekening, tot wel honderden euro's per jaar. Door onze expertise en jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van CV installaties worden wij regelmatig warm aanbevolen.

Een nieuwe CV ketel kopen is een belangrijke investering. Daarbij is niet eenvoudig om de juiste CV ketel uit te zoeken. Wil je CV advies op maat? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag zodat je lang plezier hebt van je investering. Samen zoeken we de perfecte balans tussen maximaal comfort, minimale gebruikskosten en de beste duurzaamheid.

Neem contact op

Wat kost een nieuwe CV ketel?

De prijs van een nieuwe CV ketel kopen hangt af van verschillende factoren. Het gewenste vermogen is onder andere afhankelijk van: het type en de grootte van de woning, het aantal personen waaruit het huishouden bestaat, het verwarmingsverbruik en de mate van isolatie. Een vrijstaand huis verliest bijvoorbeeld meer warmte dan een tussenwoning.

Ook de gewenste comfort bepaalt de prijs van een nieuwe CV ketel. Wil je bijvoorbeeld genieten van een warme douche terwijl een ander gezinslid beneden tegelijkertijd warm water pakt voor de afwas? Of wacht je wel even tot het warm water voor de vaat is gepakt en ga je dan douchen?

Bij ons ben je in ieder geval verzekerd van de meest betaalbare optie. Zo zit je er altijd warmpjes bij.

Vertel ons je wensen

Installatie van je CV ketel

Ook de installatie van je CV ketel is bij ons in goede handen. Onze installateurs hebben de ervaring en expertise die nodig is om een CV installatie veilig te installeren. Zo geniet je zorgeloos van meer comfort.

Neem contact op

Onderhoud van je CV ketel

Iedere CV ketel heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Door onze ervaring weten we precies hoe we je CV ketel zuinig, veilig en storingsvrij houden.

Lees verder over CV onderhoud
Stel een vraag