De betaalbare klusjesman in Limburg

Rondom je huis zijn er altijd wel klussen vinden. Dit kluswerk kun je vaak best zelf, maar de praktijk leert ons anders. Geen tijd, twee linker handen, de kennis of gereedschap ontbreken, of je hebt er gewoon niet zo’n zin in. Je bent niet de enige, want meer dan 53% besteedt kluswerk in zijn huis uit aan een klusjesman of klusbedrijf.

Laat jouw klus gerust over aan ons, we zijn een erkend klusbedrijf in Limburg met jaren aan ervaring. Wij regelen het voor je!

Neem contact op

Klusbedrijf met ervaring

Onze klussers helpen je graag met al je klussen, van klein tot groot. Onze klusjesmannen hebben jaren ervaring binnen diverse vakgebieden en weten elke klus snel en vakkundig te klaren. Denk aan timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, tegelzetten, stucen, behangen, dakwerk en elektriciteit aanleggen. We houden de kosten graag zo laag mogelijk en werken snel en vakkundig naar een prachtig eindresultaat.

Stel je klusvraag

Geen klus is ons te klein of te groot

Als aannemersbedrijf zijn we vaak betrokken bij grote klussen zoals verbouwingen, aanbouw, en renovaties van keukens en badkamers. Onze klussers beleven echter net zo veel plezier aan de kleine klusjes. Dit is namelijk de finishing touch, de afwerking waar je gewoon heel blij van wordt als het gedaan is.

Onze klusservice helpt je bijvoorbeeld met het bevestigen van plinten, ophangen van een schilderij of lamp. Maar ook strak kitwerk, stellen van (kast)deuren en monteren van nieuwe kasten.

Daag ons uit met jouw klus
Stel een vraag