Betaalbare elektro monteur of elektricien

Onze elektriciens en elektromonteurs helpen je graag met alle voorkomende elektro werkzaamheden in Limburg. Of het nu gaat om elektro advies, het aanleggen van nieuwe stopcontacten, installeren van verlichting, oplossen van stroomstoringen, of aanleggen of renoveren van de complete elektra in je woning.

Wij adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met elektra. Werken met een elektrische installatie kan immers zeer gevaarlijk zijn en in verband met verzekeringen moet je je ook aan bepaalde regels houden. Vertrouw daarom op onze erkende elektro vakmensen. Geen elektriciteit klus is ons te groot of te klein.

Maak contact

Elektro voor nieuwbouw of renovatie

Voor alle elektro werkzaamheden ben je bij ons aan het goede adres. Van advies tot montage, en van installeren van een compleet nieuwe elektrotechnische installatie, verhelpen van stroomstoringen, tot wijzigen van bestaande elektro situatie. Onze erkende elektromonteurs en elektriciens helpen graag bij al het elektra werk. Snel, veilig en heel betaalbaar!

Elektro advies nodig?

Een betaalbare elektricien

Ons team elektriciens staat klaar voor al het elektro installatiewerk in en rondom je huis. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met elektra in de volle breedte. Van het aanleggen van elektriciteitskabels, aansluiten van verlichting, plaatsen van stopcontacten, domotica, energiebesparing, installatie van meterkasten, extra groepen of krachtstroom aanleggen, tot oplossen van kortsluiting en stroomstoringen. Overal waar elektriciteit wordt gebruikt, kunnen onze elektromonteurs aan te pas komen.

Schakel de elektricien in

Energie besparen

Wil je graag een lagere stroomrekening? Besparen op energiekosten? Advies hoe je energiezuiniger kunt leven? Energie kost veel geld, maar met een aantal energiebesparingstips en energiebesparende aanpassingen kun je toch snel flink besparen op je maandelijkse energiekosten.

Onze elektriciens weten als geen ander welke energiebesparende maatregelen het beste bij jou en je woning passen. Een slimme thermostaat, zonnepanelen of andere verlichting? Of misschien wel bouwkundige aanpassingen zoals isolatie en beglazing? Van ons krijg je helder advies in de beste mogelijkheden voor energiebesparing. We maken inzichtelijk wat de kosten van energie besparen nu zijn, en wat energiezuinig wonen je op lange termijn oplevert.

Ik wil mijn energiekosten verlagen

Extra mogelijkheden in je groepenkast

Huishoudens verbruiken tegenwoordig steeds meer energie. Waar bij nieuwbouw 10 tot 12 groepen niet vreemd is, is de groepenkast van een aantal jaar geleden met 3 tot 6 groepen vaak echt niet meer toereikend. Maar gelukkig is ook je ‘oude’ groepenkast uit te breiden met extra stroomgroepen. Wij adviseren om dit niet zelf te doen, en altijd een erkend elektricien zoals ons in te schakelen.

Valt bij jou geregeld de stroom uit wanneer verschillende apparaten tegelijk aan staan? Kan de huidige groepenkast de stroomvraag niet meer trekken? Wil je krachtstroom voor de nieuwe inductie kookplaat? Een extra groep voor je wasmachine of vaatwasser? Of een compleet nieuwe groepenkast? Onze erkende elektra experts staan voor je klaar.

Vraag advies over jouw meterkast

Het mooiste schakelmateriaal

Schakelmateriaal zoals lichtschakelaars, dimmers, wandcontactdozen, afdekramen, etc. is er in vele merken en soorten verkrijgbaar. Het is niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Het verschil in uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit is namelijk enorm. Gaat u voor bouwmarkt kwaliteit? Of toch liever gerenommeerd A-merk schakelmateriaal van Berker, Peha, Jung of Busch-Jaeger? Onze elektromonteurs helpen je graag bij de keuze, montage en aansluiten van het juiste schakelmateriaal.

Laat ons je adviseren

Een goed lichtplan maakt een verschil van dag en nacht

Bij het inrichten van je huis denk je snel aan kleur verf, behang, vloeren en meubels. Maar vergeet vooral het lichtplan niet! Een verlichtingsplan is dé finishing touch die je interieur maakt of breekt. Een lichtplan maken is echter niet eenvoudig.

Met de juiste lamp op de juiste plaats, de juiste lichtsterkte, lichtkleur, schakelmateriaal, aansluitpunten en armaturen bepaal je de functionaliteit, sfeer en uitstraling van de verschillende ruimtes in je woning. Onze elektra experts helpen je graag om een doordacht en duurzaam lichtplan te maken. Met ons verlichtingsadvies haal je beste uit je huis!

Ik wil ook een lichtplan

Meer daglicht in huis met een Solar Tube

Met een Solar Tube, Solatube of Sun Tube haal je daglicht van buiten naar binnen. Met dit daglichtsysteem krijg je meer daglicht verlichting in je woning. Dit levert niet alleen lagere energiekosten op, want je verlichting kan langer uitblijven, daglicht heeft ook een zeer positieve invloed op je gemoed, energie en productiviteit.

De lichtkoepels van het Solatube of Solar Tube daglichtsysteem vangen daglicht op en brengen dit via een reflecterende daglichtbuis je woning binnen, zelfs tot over een lengte van wel 20 meter. Mooi, natuurlijk daglicht, precies daar waar jij dat wil. Goedkoper, sneller en zonder aanpassing van dakconstructies zoals bij de traditionele lichtkoepel.

Ik wil ook meer daglicht binnen

Maak je huis slimmer met domotica

Domotica, ofwel huisautomatisering, biedt je heel wat voordelen op het gebied van veiligheid, comfort, energiebesparing en flexibiliteit. Zelfs wanneer je niet thuis bent. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk, er zijn heel wat domotica systemen verkrijgbaar. Zie je door de bomen het bos nog? Onze elektra experts wel, zij helpen je dan ook graag bij de keuze en installatie van het domoticasysteem dat het beste bij je past.

Weet dat je woning en spullen veilig zijn met een slim alarmsysteem, bespaar energie met een slimme thermostaat (Nest), bedien slimme verlichting vanuit je stoel, met handige timers of sensors, slimme rolluiken of gordijnen gaan automatisch open of dicht op basis van invallend daglicht. Zo maar een greep uit de domotica mogelijkheden. En het mooie is dat veel huisautomatisering systemen draadloos en snel gemonteerd kunnen worden, dus zonder hak- of breekwerk. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Maak mijn huis slimmer

Nest: domotica op zijn best

Wij bij Jaco zijn fan van Nest. Dit domotica systeem met een slimme thermostaat, rookmelder en camera is razendsnel te installeren, heel betaalbaar, gemakkelijk uit te breiden, volledig draadloos en eenvoudig te bedienen met je smartphone.

Nest Thermostaat
De slimme Nest thermostaat is heel populair. Niet voor niets, want een Nest thermostaat geeft meer comfort in huis en zorgt ook voor een lager energieverbruik. Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van CV-ketels en (slimme) thermostaten. Je bent dan ook verzekerd van een snelle en vakkundige montage van de Nest slimme thermostaat.

Nest Protect rookmelder en co2 melder
Meubels en bouwmaterialen zijn veranderd. En branden dus ook. Het vuur brandt nu veel sneller dan vroeger. En de rook is giftiger. Met de Nest Protect haal je de juiste en beste technologie in huis om brand of giftige gassen te detecteren voordat het te laat is.

Nest Cam beveiligingscamera’s
Beveiliging van je huis? Toezicht op je huisdier? Laat onze elektro domotica experts de Nest camera installeren en je hoeft je nooit meer af te vragen wat er thuis gebeurd, ook als je er niet bent. 4K video opname, gezichtsherkenning, live streaming naar je mobiele telefoon, automatische notificaties, opslag in de cloud. De Nest cam is misschien wel de slimste beveiligingscamera die er is, en ook nog eens heel betaalbaar.

Aan de slag met Nest
Stel een vraag