Wij stoppen met werkzaamheden aan cv-ketels op gas

Nieuwe wetgeving vanaf 2023

Door veranderde wetgeving zullen wij vanaf 1 januari 2023 geen werkzaamheden aan cv-ketels op gas meer mogen uitvoeren. Dat geldt ook voor onderhoud aan al eerder geinstalleerde cv-ketels op gas.

De certificering die installateurs vanaf 2023 nodig hebben behelst dermate veel aan administratie dat onze tarieven zo hoog zouden worden dat wij ons ons motto Betaalbaar Vakwerk niet meer zouden kunnen laten gelden.

Wij stellen jouw veiligheid voorop en willen geen ongecertificeerde werkzaamheden verrichten. Daarom stoppen wij per 01-01-2023 met het installeren en onderhouden van cv-ketels op gas. Let op: De wet is zelfs zodanig aangescherpt dat jij als particulier een boete kunt krijgen als je in 2023 een niet-gecertificeerde bedrijf aan je gastoestel laat werken. Dat willen wij natuurlijk voorkomen.

Het is nog mogelijk om onderhoud aan jouw installatie dit jaar nog uit te laten voeren. Neem hiervoor snel contact met ons op.

Neem contact op

De energietransitie: nieuwe energie

Wij zijn druk bezig een uniek programma op te zetten mbt de energietransitie. Een website met alles over duurzaam en aangenaam wonen wordt binnenkort gelanceerd. Daarop tref je informatie aan die wellicht ook jouw situatie of jouw woning kan helpen om deze transitie mogelijk te maken.

Daarnaast vraagt elke woning om een eigen specifieke aanpak. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan nu alvast op onze pagina over duurzaam verwarmen.

Meer over duurzaam verwarmen

Let vanaf 2023 op de certificering van uw onderhoudsmonteur

Let bij het op zoek gaan naar een andere installateur voor uw gas cv-ketel erop dat deze voor 2023 voldoende gecertificeerd is. Om eventuele boetes en onveilige situaties te voorkomen.