Vocht in huis? Schakel de vakman in

Vocht in huis, optrekkende vocht, vocht in de muur of een vochtige kelder zijn geen pretje. Vocht kan voor veel overlast en schade zorgen. Wij rekenen snel, efficiënt en voorgoed af met je vochtprobleem.

Wij weten als geen ander hoe je vocht in huis adequaat moet aanpakken en komen graag een kijkje nemen om de situatie te beoordelen. Met ons advies weet je wat de mogelijkheden voor vochtbestrijding zijn en wat het gaat kosten.

Neem contact op

Vocht in huis aanpakken

Heb je last van optrekkend vocht of een vochtige kelder, muur of plafond? Wacht dan niet te lang en kom snel in actie! Hoe sneller we je helpen, hoe minder schade er ontstaat. Nadat we de oorzaak van het vocht in je woning hebben gevonden, gaan we dit zo snel mogelijk oplossen.

Laat ons je helpen

Optrekkend vocht

Het injecteren van een muur is een veelvoorkomende oplossing tegen optrekkend vocht. Het middel Dry-Inject dringt diep in de steen en zorgt dat de opzuigende werking van de steen wordt gestopt. Hierdoor ontstaat er een vochtscherm in de muur.

Wij adviseren je graag

Vochtige kelder

Een vochtige kelder kan worden verholpen door de keldermuur aan de buitenkant of binnenkant te isoleren van de vochtige grond.

we komen graag langs

Herstelwerkzaamheden na vochtproblemen

Vocht in huis levert al de nodige frustraties op, maar op herstelwerkzaamheden en reparaties door gevolgen van vocht of lekkages zit je al helemaal niet te wachten. Ons team loodgieters, installateurs, schilders, stukadoors en klusjesmannen staat dan ook voor je klaar om de vochtschade snel te herstellen.

Neem contact op
Stel een vraag