De vakman in betaalbaar verbouwen

Verbouwing van een huis is vaak een hele klus. Toch wil je graag comfortabeler wonen of extra ruimte creƫren door je huis te verbouwen met een uitbouw. Zeker bij een nieuw aangekochte woning zien we in de praktijk al snel de wens om het huis te verbouwen: de keuken of badkamer is verouderd, het toilet mag worden vernieuwd of die zolder kan wel werk gebruiken. Dan heb je aan ons de juiste vakmensen!

Als ervaren aannemer denken wij met je mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar je zelf wellicht niet aan had gedacht. Daarbij brengen wij de kosten en planning helder in kaart. En...afspraak is afspraak, met ons weet je waar je aan toe bent!

Neem contact op

Verbouwen vereist expertise

Een huis, badkamer, toilet of zolder verbouwen vraagt aandacht. Je hebt kennis nodig van (duurzame) materialen, bouwkundige constructies en bouwvergunningen, Daarnaast moet een verbouwing natuurlijk wel een mooi resultaat opleveren!

Advies nodig?

Verbouwing top 5

Zoveel mensen, zoveel wensen. Toch zien we in de praktijk een aantal verbouwing klussen die bovenaan ieders lijstje staan.

  1. Aanbouw bij de woning
  2. Badkamer moderniseren
  3. Zolder verbouwen
  4. Toilet vernieuwen
  5. Ruimte herindelen
Vertel ons jouw wens
Stel een vraag